Artist promotion

Marketing & Communicatie

TONALITY biedt een totaal pakket op gebied van artiesten promotie. U kunt daarbij denken aan het bedenken van een originele en pakkende artiestennaam en het ontwerp van een daarbij behorend logo. Een website, visitekaartjes, folder/flyer, social media, promotie campagnes, video-clips, CD-covers... Alles wat er nodig is om zowel de beginnende als de ervaren artiest op een passende manier aan zijn of haar doelgroep te presenteren!

 

TONALITY zit samen onder 1 dak met @TERRI'S - Nail, Manicure & Makeup Studio. Dus voor de photoshoots en videoclips is Terri als visagiste stand-by. Bovendien organiseren zij gezamenlijk workshops visagie en workshops voor zang, waarbij alle vaardigheden op een hele fijne en laagdrempelige manier gecombineerd worden omdat de lijntjes kort zijn.

Branding JAZZSALSA

Branding FREAKIN' AWESOM3

Branding Fiorenza - Zie ook www.fiorenza.eu

COACHING

TONALITY biedt coaching op zangtechnisch gebied aan zowel beginnend als ervaren artiest. Bijvoorbeeld tijdens de studio-opname van een single of demo. Zoek je net die bepaalde sound in je stem of lukt het maar niet een 2e stem te zingen? TONALITY helpt en ondersteund om zo het maximale resultaat uit je opname te halen...

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Coaching Limburgse Boyband ZUUDERLEEFDE

Coaching  DE TWIEFELEARE

Visagie voor Limburgse Boyband Zuuderleefde