WINNAARS FACEBOOK-OPENINGSACTIE!

1e PRIJS:

DANIËLLE GOOSENS, jij bent de winnaar van onze OPENINGSACTIE! Dat wil zeggen dat jij een maand gratis zangles hebt gewonnen (of een vocale studio opname of een profiel-photoshoot incl. visagie naar keuze).

 

TOEGIFT:

Alle anderen winnen ook! Ik nodig iedereen uit, die mijn pagina TONALITY geliked heeft én het OPENINGSACTIE-bericht gedeeld heeft, om tijdens onze OPEN DAG een TEGOEDBON in ontvangst te nemen voor een GRATIS WORKSHOP EVT*.

 

De OPEN DAG zal plaats vinden op zondag 15 april aanstaande, waarover komende woensdag meer informatie. (Neem op die dag je telefoon mee waarop je kunt laten zien dat je GEDEELD & GELIKED hebt.)

 

* EVT (Estill Voice Training), de zang- en spraak-methode is ontwikkeld door de Amerikaanse zang- en stemspecialist Jo Estill. Een wetenschappelijk onderbouwde methodiek die baanbrekend is geweest in de wereld van de zangtechniek en de logopedie. EVT geeft volledig inzicht en controle in - en over de stem en een oneindig palet aan klankvariaties. De workshop is een introductie in deze alles omvattende methode.

Reactie schrijven

Commentaren: 0