Dyonne

01-12-2017 - PERSBERICHT - SINGLE RELEASE

DYONNE – The Way You Touch My Heart


"Als wij in staat zijn om de liefde die iemand ons geeft volledig te ontvangen, dan maakt dat van ons zelf een beter en mooier mens."

 

Dat is in het kort de boodschap die Dyonne Hermans, (artiestennaam DYONNE) de luisteraar van haar nieuwe single THE WAY YOU TOUCH MY HEART mee wil geven. Deze titel is haar tweede single volgend op “Baby I’m a fool” welke afgelopen zomer is uitgebracht.

 

Het lied THE WAY YOU TOUCH MY HEART is echter van een weer heel ander, bijna Amerikaans kaliber, ondanks dat zowel de tekst als de melodielijn volledig is bedacht door de Limburgse zangeres zelf. Dyonne streeft er naar haar eigen stijl te ontwikkelen en het is gebleken dat dit met het uitbrengen van deze single een behoorlijke stap in de goede richting is geweest.


Zingen is de grote passie van Dyonne, en geeft de liefde voor deze passie dan ook graag door middels haar eigen zangschool, workshops en optredens.Eerste solo-release voor Dyonne Hermans

Dyonne Hermans presenteert onder artiestennaam “Dyonne” haar eerste solo single “Baby I’m a fool”, een cover van Melody Gardot in een hedendaags en zomers loungejasje. De cover is een voorproefje op een zelfgeschreven nummer dat dit najaar uitkomt. De stijl van Dyonne is jazzy met een moderne touch, gemengd met andere stijlen zoals lounge, latin en country.

Hoewel dit de eerste single is die solo op haar naam staat, heeft zij in de afgelopen jaren al meerdere malen van zich laten horen. Toen in het duo Dyonne & Axel dat zij samen met haar zoon vormt. Daarnaast maakte zij inmiddels deel uit van diverse bands en muzikale projecten, zoals Freakin’Awesom3, Coverband Deal, Big Band Beeg en Lift Of, runt zij haar eigen reclamebureau Buro Vooruit en geeft zij zanglessen binnen haar eigen zangschool TONALITY.

Hoewel Dyonne binnen haar verschillende bands en projecten een breed scala aan muzikale genres ten gehore brengt, had zij sterk de behoefte om ook “haar eigen ding” te vinden. Regelmatig werd haar stem vergeleken met die van Karen Carpenter en kreeg zij grote complimenten bij het zingen van jazzy songs, waar zij reeds een voorliefde voor had. De uit Schinnen afkomstige zangeres houdt er echter niet van om klakkeloos stijlen te kopiëren. Het liefst gaat zij op zoek naar eigen, vernieuwende sounds.

Benieuwd naar de sound van Dyonne? Download of stream dan nu haar single “Baby I’m a fool” via een van de bekende Nederlandse download of streaming sites, zoals iTunes en Spotify, als voorproefje op haar eigen song die dit najaar uitkomt!

Hier te downloaden:
Baby I'm a fool - Single' van Dyonne
https://itun.es/nl/pWqfkb