Tonality Workshops

Muziek maakt slim
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat muziek maken een positieve invloed heeft op de intelligentie en sociale en emotionele vaardigheden van kinderen. Musiceren versterkt de verbindingen tussen de linker en rechter hersenhelft, gezamenlijk musiceren versterkt het groepsgevoel en de discipline. En vooral zingen heeft als voordeel dat het weerbaarder maakt, meer zelfvertrouwen geeft en bovendien goed is voor de fysieke gezondheid.

Meer over zingen is gezond >>

Zingen geeft zelfvertrouwen
Tonality zorgt voor songs die passen bij de leeftijd en belevingswereld, zodat iedere leerling of student zich vol overgave kan geven en op een enthousiaste manier zijn of haar mogelijkheden ontdekt.

 

ZANGWORKSHOPS:

Tonality biedt maatwerk in workshops zingen voor kleine en grote groepen leerlingen of studenten, of dat nou op een basisschool, middelbare school, voortgezet onderwijs of voor een groep volwassenen is. Er is daarbij aandacht voor zangtechniek maar ook voor podiumpresentatie en performance. We werken met een groep van 4 tot 8 personen aan 1 of 2 songs (afhankelijk van het niveau). Er zal aandacht zijn voor tekstbeleving, melodielijn, ritme/timing en een aantal basis zangtechnieken (in begrijpelijke taal voorde betreffende leeftijdscategorie). Verder wordt er gewerkt aan een eenvoudige choreografie en een stukje performance. Tot slot zou er gekozen kunnen worden voor een vocale opname in combinatie met een eenvoudig video-clipje óf een presentatie van het geleerde aan medestudenten en/of ouders. Tevens zijn er workshops voor bijvoorbeeld koren of andere muzikale gezelschappen.

 

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

KINDER ZING-FEESTJE:

Boek eens een zing-feestje bij Tonality. De workshops worden gegeven voor minimaal 4 tot maximaal 6 kinderen van 8 t/m 18 jaar. Er wordt gewerkt aan een liedje naar keuze, vermits er een goede karaoke-band van bestaat. Na gezamenlijk oefenen en enkele tips & trucs wordt er een professionele vocale opname gemaakt. De kids worden ontvangen met wat lekkers en een drankje en iedereen ontvangt een leuk presentje ter afsluiting. De workshop wordt afgesloten met een basis visagie van @Terri's en een groepsfoto. De foto en de mp3 van de opname ontvangt iedere deelnemer achteraf digitaal.

 

Een heel leuk idee voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje!!!

  • Duur: ca. 3 uur
  • Kosten: €19,50 p.p.

 

TIENER VISAGIE-FEESTJE:

Boek eens een visagie-feestje @Terri’s & Tonality. De workshops worden gegeven voor minimaal 4 tot maximaal 6 tieners van 12 t/m 16 jaar. Er wordt met name aandacht gegeven aan een natuurlijke tiener-makeup. De meiden worden ontvangen met wat lekkers en een drankje en iedereen ontvangt een leuk presentje ter afsluiting. De workshop wordt afgesloten met een groepsfoto en een individuele foto van het eindresultaat. Deze foto's ontvangt iedere deelnemer achteraf digitaal. Een heel leuk idee voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje!!!

  • Producten van Makeup Studio (hypo-allergeen)
  • Duur: ca. 3 uur
  • Kosten: €19,50 p.p.

 

VISAGIE WORKSHOP (Volwassenen):

Wilde je altijd al graag leren hoe je een mooie dag-makeup of misschien wel een avond (glamour) makeup aanbrengt?

Boek dan eens een workshop visagie @Terri's & Tonality. De workshops worden gegeven voor minimaal 4 tot maximaal 8 personen. Bij groepen van 4 personen maken de deelnemers zichzelf op, bij 8 personen maken de deelnemers elkaar onderling op. U wordt ontvangen met een hapje en een drankje en iedereen ontvangt een leuk presentje ter afsluiting. De workshop wordt afgesloten met een groepsfoto en een individuele foto van het eindresultaat. Deze foto's ontvangt iedere deelnemer na afloop digitaal. Een heel leuk idee voor bijvoorbeeld een verjaardag onder vriendinnen! Eens een ander uitje!!!

  • Producten van Makeup Studio (hypo-allergeen)
  • Duur: ca. 3 uur
  • Kosten: €22,50 p.p.